Neona Maris Massage

Agenda

content image

Workshop Indian Headmassage 10 Maart

Indiase hoofdmassage is gebaseerd op het eeuwenoude healingsysteem Ayurveda. In India wordt deze massage al duizenden jaren van ouder op kind doorgegeven. Bij deze massage wordt het hoofd, nek, schouders, armen en gezicht gemasseerd om de spanningen te verzachten of te laten verdwijnen. Hierbij worden zachte en stevige handgrepen gebruikt. Klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, nek-en schouderpijn kunnen hiermee worden verholpen.
Er worden niet alleen lichamelijke blokkades aangepakt, maar ook geestelijke. Na de massage merk je het kalmerende effect, welke nog uren daarna kan doorwerken.
De massage wordt uitgevoerd op een normale stoel.

Na deze workshop heb je belangrijke informatie om in huiselijke sfeer de massages uit te voeren. Zo wordt massage een belangrijk onderdeel van jouw leven zonder stress.

Kosten 35,00 euro

Tijd 10:00 - 13.00 uur
Locatie: 4You Pedicure en schoonheidssalon Rockanje, Dorpsweg 29

Graag een eigen handdoek meenemen. Voor water, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Geef je op voor 3 maart via deze site of via nummer 06-14584375

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

content image

Workshop hand-en voetmassage 14 April

In deze workshop krijg je uitleg over wat essentiële oliën zijn en hoe ze werken. Daarnaast gaan we ontspannende hand-en voetmassages uitvoeren en ontvangen. Er worden verschillende technieken gebruikt. Zo ervaar je hoe het is om te geven, maar ook hoe ontspannen het is om te ontvangen. Na deze workshop heb je de waardevolle kennis om deze technieken thuis toe te passen.
Neem een handdoek en een matje mee (indien je deze hebt). Eventueel een (fleece)deken om onder te liggen als jij gemasseerd wordt.

Neem gezellig jouw vriendinnen, moeder, zoon, dochter of andere geïnteresseerden mee.
Het wordt een gezellige, leuke maar zéker ontspannen workshop!

Voor massageolie, essentiële oliën, thee, water en iets lekkers wordt gezorgd. Na afloop krijg je een roller met massage olie mee naar huis om het geleerde in de praktijk te brengen.

Kosten: €35,00

Tijd: 10.00 - 13.00 uur
Locatie: 4 You Schoonheidssalon Rockanj, Dorpsweg 29.

Geef je op via deze site of stuur een berichtje via 06-14584375

Na aanmelding wordt het programma en verder info verstuurd via email of whattsapp.
De workshop gaat door bij tenminste 4 deelnemers.