Agenda

Informatieavond Magnesium met oog-en spiertest

Magnesium; De regisseur van ons lichaam

Elke cel in ons lichaam heeft magnesium nodig. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen, waaronder energie productie, temperatuurregeling en ontgiften van de lever.

 

Stress en spanning in het lichaam kunnen mogelijk een oorzaak zijn van een magnesium tekort. De invloed van ons voedingspatroon en de verschraling van de aardbodem zorgen ook voor vermindering van magnesium in ons lichaam.

 

Op woensdag 22 januari zal er een presentatie worden gegeven  over dit belangrijke mineraal en uitleg over welke vorm van magnesium je kan gebruiken om het juiste resultaat te behalen. Na de presentatie is er de mogelijkheid om een spier-en oogtest te laten uitvoeren om voor jou de juiste methode te bepalen.

 

Deelname is gratis, maar uitsluitend na aanmelding! De plaatsen zijn beperkt dus laat het zo snel mogelijk weten als je interesse hebt.

Data:

22 januari 2020 - 19:30 - 21:30 uur

Workshop Indian Headmassage

Indiase hoofdmassage is gebaseerd op het eeuwenoude healingsysteem Ayurveda. In India wordt deze massage al duizenden jaren van ouder op kind doorgegeven. Bij deze massage wordt het hoofd, nek, schouders, armen en gezicht gemasseerd om de spanningen te verzachten of te laten verdwijnen. Hierbij worden zachte en stevige handgrepen gebruikt. Klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, nek-en schouderpijn kunnen hiermee worden verholpen.

Er worden niet alleen lichamelijke blokkades aangepakt, maar ook geestelijke. Na de massage merk je het kalmerende effect, welke nog uren daarna kan doorwerken.

De massage wordt uitgevoerd op een normale stoel.

 

Na deze workshop heb je belangrijke informatie om in huiselijke sfeer de massages uit te voeren. Zo wordt massage een belangrijk onderdeel van jouw leven zonder stress.

 

Kosten 37,50 euro

Duur: 2,5 uur

Graag een eigen handdoek meenemen. Voor water, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Geef je op via deze site of via nummer 06-14584375 (whatsapp of bellen). Deelname uitsluitend na aanmelding.

Data:

7 januari 2020 - 19:00 - 21:30 uur

Workshop Natuurlijke Verzorging

Data: Nog niet bekend

 

Workshop hand-en voetmassage

In deze workshop gaan we ontspannende hand-en voetmassages uitvoeren en ontvangen. Er worden verschillende technieken gebruikt. Zo ervaar je hoe het is om te geven, maar ook hoe ontspannen het is om te ontvangen. Na deze workshop heb je de waardevolle kennis om deze technieken thuis toe te passen.

Neem eventueel een (fleece)deken om onder te liggen als jij gemasseerd wordt.

Kom gezellig met jouw vriendinnen, moeder, zoon, dochter of andere geïnteresseerden.Het wordt een gezellige, leuke maar zéker ontspannen workshop!
Voor massageolie, essentiële oliën, thee, water en iets lekkers wordt gezorgd.

Kosten: €37,50
Duur : 2,5 uur

Geef je op via deze site of stuur een berichtje via 06-14584375. Deelname uitsluitend na aanmelding en bevestiging.

Data:

27 Februari 2020 - 19:00 - 21:00 uur