Bellabaci Cupping Massage

Cupping therapie is een oude en universele behandelswijze die zowel in het Oosten als in het Westen bekend was. De oudste verwijzingen naar het gebruik van cupping zijn afkomstig uit China.

De moderne versie is de Bellabaci cupping massage met siliconen cups voor lichaam en gezicht. Deze massagevorm zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid gestimuleert wordt en het lymfesysteem geactiveert wordt.

 

De werking op de huid:
- Toename van bloed in de huid
- Stofwisseling van huidweefsel versterkt
- Verbetert en verzacht littekenweefsel
- Verzacht Striae

De werking op spieren en gewrichten:
- Pijnverlichtend en vermindert ontstekingen
- Verwijdert toxines uit (spier)weefsel
- Verbetert de beweging

Werking op spijsverteringsklachten:
- Bij chronische constipatie of andere maag-darmstoornissen kan verbetering bereikt worden op de doorbloeding van de peristaltiek.

Werking op het zenuwstelsel:
- Stimulatie van de sensibele zenuwen van de huid bij toepassing op de rug, waardoor het effectief is bij klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en stress.
- Balanceert het zenuwstelsel

Werking op de lymfe:
- Krachtige drainerende werking

De massage wordt ondersteunt door speciaal ontwikkelde producten met kennis en voordelen vanuit homeopathie, aromatherapie en bloemremedies. Deze stoffen zetten het lichaam aan om zichzelf te helen.

Er is de mogelijkheid om de cuppingmassage te boeken voor 30, 60 of 75 minuten en eventueel in combinatie met een normale massage.